Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevaartstudenten studeren op brandstofceltechnologie

VLISSINGEN

De zeevaartschool Maritiem Instituut De Ruyter in Vlissingen krijgt mogelijk een op waterstof varende sloep. Hiervoor zou volgens vierdejaars student Ivo de Rijke de nu alweer een aantal jaren oude solarsloep van de school kunnen worden omgebouwd. De school zou hiermee voorop lopen, want zoveel met brandstofceltechnologie aangedreven vaartuigen zijn er nog niet in Nederland.

1 / 1
zeevaartstudenten

zeevaartstudenten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook