Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bacterie remt aangroei

GRONINGEN

Een twaalftal studenten van de Rijksuniversiteit Groningen (RuG) heeft een bacterie ontworpen die kan dienen als een milieuvriendelijke coating om een ongewenste aangroei op scheepshuiden tegen te gaan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • Donk

  Vraag me af of die aangepaste bacterie zich kan ontpoppen als een schadelijke exoot. Plekken genoeg waar je geen stevige laag op wil.

 • ton

  Geweldig!
  Samenwerking maakt het verschil.
  Nu nog even wachten tot het te koop is?

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook