Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Goed ogend kunststof alternatief voor teak

DEVENTER

Het zeilend zeeschip Eendracht krijgt een dek van Bolidt Future Teak, een kunststof alternatief voor teak. Op de Eendracht is twintig jaar geleden een composiet-kurken dek gelegd in plaats van het in die tijd veel gebruikte teak. Tijdens het twintigjarige survey in Vlissingen werd het begin januari verwijderd.

1 / 1
Goed ogend kunststof alternatief voor teak

Goed ogend kunststof alternatief voor teak

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook