Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nautic Arm houdt sleper keurig rechtop

RHEDEN

De ‘Nautic Arm’, een gepatenteerde constructie om de sleepkabel met een sleepboot te verbinden, maakt het onmogelijk dat de sleepboot tijdens het slepen scheef wordt getrokken of kapseist. De naar alle kanten draaibare Nautic Arm leidt de krachten die de kabel op de sleper uitoefent onder alle omstandigheden naar het laterale punt van de sleepboot, waardoor die, zelfs als ze dwarsscheeps wordt meegesleurd, altijd netjes rechtop blijft.

1 / 3
Nautic Arm

Nautic Arm

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Jan Pieter Bart

    Ik ben op zoek naar een sleepboot waarvan de brug 360 Gr rond kan draaien., (FOTO of TEKENING)

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook