Grootste

Passen en meten voor Feadship superjacht 1010 bij Schellingwouderbrug

Het was passen en meten bij de Schellingerwoudebrug. Zou het nieuwste superjacht 1010 van Feadship zonder krassen en deuken deze nauwe passage kunnen passeren. Uiteraard! Zoals wel vaker bij schepen van deze omvang, lijkt het krapper dan het is. Hebo verzorgde het precaire transport.

Feadship's grootste superjacht past net onder Schellingwouderbrug, Zuiderzeeweg in Amsterdam
Ternauwernood paste het superjacht Feadship 1010 onder de Schellingwouderbrug. Foto AS media

Het 118 meter lange schip voer vrijdagavond rond 19.30 uur. over over het Buiten-IJ aan de Zuiderzeeweg in Amsterdam. Het nieuwe superjacht 1010, verliet gisteren de bouwhal in Makkum en zal bij Feadship in Amsterdam gereed gemaakt worden voor oplevering aan de eigenaar van het schip.

Feadship's grootste superjacht past net onder Schellingwouderbrug, Zuiderzeeweg in Amsterdam
Feadship 1010 is het grootste schip dat Feadship ooit heeft gebouwd.

Het ontwerp van Feadship is een samenwerking tussen Espen Øino International, Zuretti Interior Design en De Voogt Naval Architects. Ze zijn respectievelijk verantwoordelijk voor de exterieur, het interieur en het marine ontwerp.

Lees ook:

Nog even de grootste…

Dit zijn de grootste  superjachten van Nederland

Passen en meten voor Feadship superjacht 1010 bij Schellingwouderbrug | Schuttevaer.nl
Grootste

Passen en meten voor Feadship superjacht 1010 bij Schellingwouderbrug

Het was passen en meten bij de Schellingerwoudebrug. Zou het nieuwste superjacht 1010 van Feadship zonder krassen en deuken deze nauwe passage kunnen passeren. Uiteraard! Zoals wel vaker bij schepen van deze omvang, lijkt het krapper dan het is. Hebo verzorgde het precaire transport.

Feadship's grootste superjacht past net onder Schellingwouderbrug, Zuiderzeeweg in Amsterdam
Ternauwernood paste het superjacht Feadship 1010 onder de Schellingwouderbrug. Foto AS media

Het 118 meter lange schip voer vrijdagavond rond 19.30 uur. over over het Buiten-IJ aan de Zuiderzeeweg in Amsterdam. Het nieuwe superjacht 1010, verliet gisteren de bouwhal in Makkum en zal bij Feadship in Amsterdam gereed gemaakt worden voor oplevering aan de eigenaar van het schip.

Feadship's grootste superjacht past net onder Schellingwouderbrug, Zuiderzeeweg in Amsterdam
Feadship 1010 is het grootste schip dat Feadship ooit heeft gebouwd.

Het ontwerp van Feadship is een samenwerking tussen Espen Øino International, Zuretti Interior Design en De Voogt Naval Architects. Ze zijn respectievelijk verantwoordelijk voor de exterieur, het interieur en het marine ontwerp.

Lees ook:

Nog even de grootste…

Dit zijn de grootste  superjachten van Nederland