Kielzog

Groot feest voor Anna Magrietha

Wie jarig is trakteert. Dat geldt eens te meer voor een 100-jarige. Alle reden om het eeuwfeest van de steilsteven Anna Magrietha niet geruisloos voorbij te laten gaan. Eigenaren Roel Buis (62) en Tienke Sminia (64) wonen al 40 jaar op het schip, dat bijna 25 jaar geleden afmeerde in de Historische Haven van Woudrichem. Eerder lagen ze 13 jaar in de Museumhaven van Amsterdam.

Tienke Sminia en Roel Buis wonen al 40 jaar op de Anna Margrietha. Foto's Hannie Visser-Kieboom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Groot feest voor Anna Magrietha | Schuttevaer.nl
Kielzog

Groot feest voor Anna Magrietha

Wie jarig is trakteert. Dat geldt eens te meer voor een 100-jarige. Alle reden om het eeuwfeest van de steilsteven Anna Magrietha niet geruisloos voorbij te laten gaan. Eigenaren Roel Buis (62) en Tienke Sminia (64) wonen al 40 jaar op het schip, dat bijna 25 jaar geleden afmeerde in de Historische Haven van Woudrichem. Eerder lagen ze 13 jaar in de Museumhaven van Amsterdam.

Tienke Sminia en Roel Buis wonen al 40 jaar op de Anna Margrietha. Foto's Hannie Visser-Kieboom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer