Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Trots op zeekadetkorps Gouda

HEEG

Binnenvaartschippers Ron Oudijk, Wesley van Dijke en Harmen Engel offeren graag een weekje zomervakantie op om met het voormalige marine patrouilleschip Freyr van het zeekadetkorps Gouda op zomerkamp te gaan.

1 / 1
Op de foto van links naar rechts Harmen Engel, Naomi Smit, Ron Oudijk en Wesley van Dijken aan boord van de Freyr in Heeg. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Op de foto van links naar rechts Harmen Engel, Naomi Smit, Ron Oudijk en Wesley van Dijken aan boord van de Freyr in Heeg. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Ton Witlox

    Heel veel sucses met het korps Gouda Heb zelf jaren 1963/ 64 in Schiedam a/b van de Jan van Galen als matroos geweest lagen toen bij de oude werf Gusto en woonde toen in Rotterdam Gr Ton Witlox nu Veghel N-Br

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook