Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Op Ahava drinkt men rivierwater

VEENENDAAL

Mario (32 jaar) en Jantine (30) Kamerling en hun drie-jarige tweeling Matthias en Nathan, drinken sinds kort water uit de rivier. Gezuiverd, kalkloos water. Ze hoeven geen water meer te bunkeren en dat scheelt ongemak en geld. Het gezin stapte een half jaar geleden over op hun huidige Ahava.

1 / 1
Mario en Jantine en de kinderen genieten tijdens het lossen van het mooie weer. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Mario en Jantine en de kinderen genieten tijdens het lossen van het mooie weer. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook