Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Poedertransport kan efficiënter

Terneuzen

Schipper Xander Kleine (43 jaar) van de poedertanker Sardana onderzoekt of poedertransporten efficiënter kunnen worden opgezet. Door zijn jarenlange ervaring in het transport ziet hij kansen het vervoer op een transparantere manier in te richten, zodat de schipper een eerlijke prijs krijgt.

1 / 1
Schipper Xander Kleine doet onderzoek naar een efficiëntere manier van poedertransporten. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Schipper Xander Kleine doet onderzoek naar een efficiëntere manier van poedertransporten. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook