Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Varen voor de liefde

AMSTERDAM

Om ook doordeweeks samen te kunnen zijn, zijn Jonathan Smedeman en Nicky Beket gaan varen op het voormalige schip van Jonathans ouders. Het bevalt ze uitstekend, al hebben ze keuken en badkamer al twee keer moeten laten verbouwen en hebben ze een ruimschade van 50.000 euro gehad.

1 / 1
Jonathan Smedeman en Nicky Beket varen samen op het voormalige schip van Jonathans ouders. (Foto Heere Heeresma jr)

Jonathan Smedeman en Nicky Beket varen samen op het voormalige schip van Jonathans ouders. (Foto Heere Heeresma jr)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook