Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nijmegen Max als basis voor Innovated shipping

ZWIJNDRECHT

Het begon allemaal met een telefoontje van Bert van der Grieken van Nedcargo. Of Taeke van Turenhout en Maurice Robbemond het scheepsmanagement wilden gaan doen voor het innovatieve containerschip Nijmegen Max. Dat zijn ze uiteindelijk gaan doen, maar ze begeleiden ook de volledige afbouw van het schip. En dat allemaal onder de vlag van de door hun nieuw opgerichte Innovated Shipping.

1 / 3
Taeke van Turenhout en Maurice Robbemond hadden al eerder besloten de krachten te gaan bundelen, maar dit kwam in een stroomversnelling toen Bert van Grieken van Nedcargo met beide mannen belde. (Foto Innovated Shipping)

Taeke van Turenhout en Maurice Robbemond hadden al eerder besloten de krachten te gaan bundelen, maar dit kwam in een stroomversnelling toen Bert van Grieken van Nedcargo met beide mannen belde. (Foto Innovated Shipping)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook