Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Jaloers op sterke luchtvaartlobby

Werkendam

Schipper Pieter Eikelenboom (36) uit Schipluiden leest regelmatig met enige jaloezie over de sterke luchtvaart lobby richting Den Haag. Waarom lukt het de binnenvaart niet eenzelfde sterke lobby te ontwikkelen? Hij wijt dat aan de verdeeldheid in de binnenvaart, verdeeldheid die hij ook weer terugziet in het tempo van de vergroening van de binnenvaart.

1 / 1
Pieter Eikelenboom laat in Werkendam zijn roersysteem ombouwen tot groene roeren om daarmee brandstof te kunnen besparen. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Pieter Eikelenboom laat in Werkendam zijn roersysteem ombouwen tot groene roeren om daarmee brandstof te kunnen besparen. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook