Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Zonder vrouw zou ik echt niet willen varen’

WERKENDAM

Bijna een jaar geleden gaven Henri Verdoorn (23 jaar) uit Werkendam en Sabine van Mersbergen (22 jaar) uit Veen elkaar hun jawoord op Fort Altena. Ze stapten aan boord van de Splendid en varen sinds die tijd met veel plezier samen kris kras door Nederland, België en Duitsland. Het katoenen huwelijksjubileum wordt binnenkort dan ook feestelijk gevierd.

1 / 1
Sabine en Henri gaven elkaar bijna een jaar geleden het jawoord (foto HVK)

Sabine en Henri gaven elkaar bijna een jaar geleden het jawoord (foto HVK)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook