Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Rondvaart eigenlijk niet rendabel met anderhalve meter afstand’

AMSTERDAM

Vanwege corona wordt de wijziging van het vergunningenstelsel voor de Amsterdamse rondvaart gedeeltelijk twee jaar vooruitgeschoven. Een klein geluk bij heel veel ongeluk. Want hoe gaat de rondvaart de coronamaatregelen overleven?

1 / 2
Tommy van Riet op zijn salonboot Stern, die met een tussendeur in twee compartimenten verdeeld kan worden. 'Stel, ik krijg twee gezinnen die samen op mijn grootste boot willen, dan laat ik ze niet allemaal tegelijk komen op de steiger, maar het ene gezin om twee uur en het andere om vijf over twee. (Foto Heere Heeresma jr.)

Tommy van Riet op zijn salonboot Stern, die met een tussendeur in twee compartimenten verdeeld kan worden. 'Stel, ik krijg twee gezinnen die samen op mijn grootste boot willen, dan laat ik ze niet allemaal tegelijk komen op de steiger, maar het ene gezin om twee uur en het andere om vijf over twee. (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook