Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Op zijn gemak naar Frankrijk 

VAILLY-SUR-AISNE

Hoe is het varen in coronatijd? Schuttevaer-verslaggever Bart Oosterveld kreeg de afgelopen week de kans om een reisje mee te maken op een spits naar Frankrijk. Tijdens de tocht door Frankrijk en België blijkt dat er zeker nog wordt gevaren. De opgelegde maatregelen en ingeperkte schuttijden leveren vooral veel rust op.

1 / 3
Lossen in Vailly sur Aisne. (Foto Bart Oosterveld)

Lossen in Vailly sur Aisne. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook