Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Motorchartervaart: ‘Financieel stopt echt alles’

AMSTERDAM

Zoals zoveel sectoren heeft de motorpassagiersvaart te lijden onder de coronacrisis. Veel boekingen zijn geannuleerd. Wat het nog zwaarder maakt, is dat de passagiers veelal tot de oudere, kwetsbare leeftijdsgroep behoren en vaak uit een ander werelddeel moeten komen. Een gesprek met een bemanningslid en een eigenaar van een motorcharterschip.

1 / 2
Frank Lourenssen: ‘Ze weten totaal niet hoe een ZZP’er zijn geld verdient.’ (Foto Heere Heeresma jr)

Frank Lourenssen: ‘Ze weten totaal niet hoe een ZZP’er zijn geld verdient.’ (Foto Heere Heeresma jr)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook