Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Pamela Shipping blijft groeien

Remich

Peter Peeters (50 jaar) van Pamela Shipping en Jiri Mares (53 jaar) werken al meer dan 20 jaar samen. Ooit als kapitein en matroos en nu als eigenaar en schipper op de chemicaliëntanker Intensity. Deze weken liggen ze beurtelings in Hardinxveld en Werkendam voor de vijfjaarlijkse ADN-keuring en de nodige reparaties.

1 / 1
Schipper Jiri Mares en tankvaartondernemer Peter Peeters werken al 20 jaar samen. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Schipper Jiri Mares en tankvaartondernemer Peter Peeters werken al 20 jaar samen. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook