‘Drang naar zevendaagse 24-uurseconomie tegengaan’

Tijd voor rust en familiecontact moet ook in tijden van economische recessie nadrukkelijk de aandacht blijven houden binnen Koninklijke BLN-Schuttevaer. Dit vindt de beoogde nieuwe voorzitter Marco Oosterwijk van de Christelijke Bond van Ondernemers in de Binnenvaart (CBOB). Ook pleit hij voor een sterkere vuist.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Drang naar zevendaagse 24-uurseconomie tegengaan’ | Schuttevaer.nl

‘Drang naar zevendaagse 24-uurseconomie tegengaan’

Tijd voor rust en familiecontact moet ook in tijden van economische recessie nadrukkelijk de aandacht blijven houden binnen Koninklijke BLN-Schuttevaer. Dit vindt de beoogde nieuwe voorzitter Marco Oosterwijk van de Christelijke Bond van Ondernemers in de Binnenvaart (CBOB). Ook pleit hij voor een sterkere vuist.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer