Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ondernemerschap blijkt betere keus dan gedacht

Werkendam

‘Eigen schip is geen grote wens’, kopte weekblad Schuttevaer acht jaar geleden boven een interview met schipper Adriaan Pul (34 jaar). Maar tijden veranderen en zo kocht hij samen met zijn vrouw Ingrid (34) 10 maanden geleden alweer zijn tweede eigen schip. Ook is het gezin intussen uitgebreid met de zonen Jonah (6) en Micha (1,5). Samen met de dochters Anne-Lène (12) en Rosalie (11) varen ze nu op de Sincero.

1 / 1
De familie Pul poseert voor de Sincero, die voor een jaarlijkse beurt in Werkendam ligt. De kinderen gaan nu niet naar het internaat en school vanwege het coronavirus. (Foto Hannie Visser-Kieboom) 

De familie Pul poseert voor de Sincero, die voor een jaarlijkse beurt in Werkendam ligt. De kinderen gaan nu niet naar het internaat en school vanwege het coronavirus. (Foto Hannie Visser-Kieboom) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook