Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Spitsen vrij na 5 weken opsluiting in Zuid-Frankrijk

LYON [update]

‘We zijn hard aan het thuiswerken door de lokale wijn voor te proeven’, schrijven ze bij een foto op hun Facebookpagina. Schipper Mijndert de Graaff en zijn partner Rogier Dikker van de spits Heerenschip zagen de afgelopen weken toch nog wel de humor van hun situatie in. Door een defecte sluis op de Rhône lagen ze 36 dagen vast in Zuid-Frankrijk. En toen kwam er ook nog eens de coronacrisis overheen. Hetzelfde overkwam hun collega’s Willem de Graaf en zijn vrouw Antje van de spits Steven Roos.

1 / 3
Aankomst van het Heerenschip bij de sluis van Sablons die weken in reparatie was nadat de benedendeur op een gastanker viel, (foto Mijndert de Graaff/Rogier Dikker)

Aankomst van het Heerenschip bij de sluis van Sablons die weken in reparatie was nadat de benedendeur op een gastanker viel, (foto Mijndert de Graaff/Rogier Dikker)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • a.o stienstra

    Wat heeft de ELV eigenlijk met deze 2 spitsen te maken ? Ze zijn beide daar geen lid .

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook