Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Esther mist bij CCR het verhaal van de werkvloer

Waarom worden steeds nieuwe veiligheidseisen gesteld aan bestaande binnenvaartschepen? Waarom geldt niet meer dat nieuwe technische eisen alleen gelden bij nieuwbouw of ombouw van schepen? Waarom bemoeien eigenlijk zoveel instanties zich met de binnenvaart? Allemaal vragen waarop schipperse Esther Lubbers als secretaris van de Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) graag antwoord wil hebben.

1 / 1
Esther en Benjamin Lubbers met de hond Lupo. Hun andere hondje, Diesel, wilde niet meewerken aan de foto. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Esther en Benjamin Lubbers met de hond Lupo. Hun andere hondje, Diesel, wilde niet meewerken aan de foto. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook