Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Een sprong in de tijd

Amsterdam

Het is roetravendonker en het waait stevig. De Armira ligt al op de nachtsteiger in de Zanzibarhaven in Amsterdam. Ik heb een binnenvaartverleden en stap nu uit nostalgische overwegingen aan boord van dit 110-meterschip, om als passagier een reisje mee te maken.

1 / 2
Gijs van Woudenberg aan het roer van de Armira. ‘Een heel andere ervaring dan 20 jaar geleden.’ (Foto collectie Gijs van Woudenberg)

Gijs van Woudenberg aan het roer van de Armira. ‘Een heel andere ervaring dan 20 jaar geleden.’ (Foto collectie Gijs van Woudenberg)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook