Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Stella Maris herrijst uit de as

GORINCHEM

Schipper Simon de Waard (75) wil deze zomer de reünie van de Landelijke Vereniging tot Behoud van het Historisch Bedrijfsvaartuig (LVBHB) in Winschoten absoluut niet missen. Daarom werkt hij al tijden stug door om de roef van zijn Stella Maris op tijd gerestaureerd te te hebben. In augustus 2018 brak brand uit op het scheepje uit 1929 tijdens zijn reis van Sail Leiden naar het Maritiem Museum in Rotterdam. 

1 / 2
Een jaar na de brand zijn de sporen bijna uitgewist. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Een jaar na de brand zijn de sporen bijna uitgewist. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook