Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Misschien zijn we nooit uit de crisis gekomen’ 

Werkendam

Schipper Jan Hagens (62) uit Muiden plaatste zo’n 30 geleden een contactadvertentie en ontmoette zo de moeder van Wiljan van Haaften (33) uit Tiel. Toen nog een peuter, maar inmiddels al meer dan 15 jaar matroos op de Ambulant van Hagens.

1 / 1
Schipper Jan Hagens (links), matroos Wiljan van Haaften en de Mechelse herder Diesel. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Schipper Jan Hagens (links), matroos Wiljan van Haaften en de Mechelse herder Diesel. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook