Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Scheepsreparateur: ‘Ik had er de ballen verstand van’

AMSTERDAM

De Amsterdamse scheepsrestaurateur Hans Ligthert rolde in het vak door er gewoon mee te beginnen en al snel wisten de mensen hem te vinden om aan hun schepen te werken.

1 / 1
Scheepsrestaurateur Hans Ligthert aan boord van de Hoop op Welvaart met een nieuwe schoorsteen, gemodelleerd naar het origineel op oude foto’s. ‘Er moest heel veel aan dit scheepje gebeuren.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Scheepsrestaurateur Hans Ligthert aan boord van de Hoop op Welvaart met een nieuwe schoorsteen, gemodelleerd naar het origineel op oude foto’s. ‘Er moest heel veel aan dit scheepje gebeuren.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Hans Ligthert leerde zichzelf het vak

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook