Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Een meisje voor de huishouding

Werkendam

Er klinken geen kinderstemmetjes in de stuurhut van de Mariska, maar hamergetik van timmerlieden. Ruim drie weken ligt het schip al in Werkendam voor een grondige renovatie van de woning, inclusief nieuwe ramen. Schipper Corné Oosse assisteert daarbij, maar zijn vrouw Mariska en de kinderen zijn tijdelijk naar de wal verhuisd.

1 / 1
Schipper Corné Oosse: ‘We hebben zeker geen plannen voor een groter schip, ook al is de achtste op komst. Ik kom zelf uit een gezin van zeven kinderen en zie de meerwaarde van allemaal een eigen kamer niet zo.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Schipper Corné Oosse: ‘We hebben zeker geen plannen voor een groter schip, ook al is de achtste op komst. Ik kom zelf uit een gezin van zeven kinderen en zie de meerwaarde van allemaal een eigen kamer niet zo.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook