Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schipper Arien Schram: er is meer in het leven dan alleen varen

Werkendam

De bijbelse scheepsnaam Exodus sluit mooi aan bij de levensfilosofie van schipper Arien Schram (35). Niet alleen de naam, maar ook de Davidster met kruis die hij op de brug liet aanbrengen, verwijst naar zijn liefde voor God. De afgelopen twee jaar volgde hij de Bijbelschool van stichting Heart Cry.

1 / 1
Arien Schram (met baard) en zijn broer Martin voor de stuurhut, waarop de kenmerkende Davidster met kruis. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Arien Schram (met baard) en zijn broer Martin voor de stuurhut, waarop de kenmerkende Davidster met kruis. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook