Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeeschip naar Schijndel

Ommen

Kapitein Willem Hoogenhout (69) nam ruim een jaar geleden afscheid van zijn varende bestaan. Hij ging maar gedeeltelijk in ruste, want hij is nog steeds commanditair vennoot van het schip waarop hij het laatst voer in de kleuren van Wijnne Barends, de Lady Isabel. Sinds 1992 hadden de rederij en de kapitein een hechte relatie. ‘Door dik en dun’, zeg Hoogenhout.

1 / 1
Willem Hoogenhout beleefde een bijzondere carrière op zee. Zijn eerste reis was op de Harma, een scheepje van 170 ton (op de laptop). Zijn laatste op de Lady Isabel. Zijn eerste monsterboekje stamt uit 1965 toen op 22 december de reis naar Fredericia begon. (Foto Willem de Niet)

Willem Hoogenhout beleefde een bijzondere carrière op zee. Zijn eerste reis was op de Harma, een scheepje van 170 ton (op de laptop). Zijn laatste op de Lady Isabel. Zijn eerste monsterboekje stamt uit 1965 toen op 22 december de reis naar Fredericia begon. (Foto Willem de Niet)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook