Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepsproviandeur Wiersema General Ship Supply: ‘Wij leveren, hoe dan ook’

Farmsum

Twee volgeladen bestelbussen verlaten het terrein van Wiersema General Ship Supply (WGSS) in Farmsum. Een derde, waar zojuist de laatste beladen pallet in is geplaatst, volgt er gelijk achteraan. Anco Wiersema (68), directeur-eigenaar van het gelijknamig scheepsleveranciersbedrijf wenst zijn chauffeurs goede reis.

1 / 1
Anco Wiersema, directeur-eigenaar van Wiersema General Ship Supply, tussen de voorraden in het magazijn. (Foto Henk Zuur) 

Anco Wiersema, directeur-eigenaar van Wiersema General Ship Supply, tussen de voorraden in het magazijn. (Foto Henk Zuur) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook