Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schipper is compleet beroep

Werkendam

Schipper Bjorn Grandia (37) is graag thuis bij zijn vrouw Liny en de drie kinderen Joey, Milan en Lana. Toch is de kans dat de Hera afmeert in haar thuishaven Zaltbommel niet groot. Hoewel de kade recent is opgeknapt, zet de gemeente liever in op meer passagiersschepen. Er zijn dan ook maar weinig binnenvaartschepen met Zaltbommel als thuishaven.

1 / 1
In de stuurstoel oud-schipper Arnold van Zwol met naast hem schipper Bjorn Grandia. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

In de stuurstoel oud-schipper Arnold van Zwol met naast hem schipper Bjorn Grandia. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook