Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Gratias maakt liefst lange reizen

Werkendam

Een stommiteit, dat is de nuchtere constatering van schipper Kees Hoogendoorn (60) van de Gratias. In het najaar voer hij met zijn stuurhut tegen een brug op de Mittellandkanaal omdat hij even zijn mast was vergeten. Pas na de jaarwisseling kon de nieuwe stuurhut worden gezet.

1 / 1
Sjanie en Kees Hoogendoorn varen al bijna 40 jaar samen. Sjanie: ‘Alleen aan de wal gaan wonen en vier kinderen opvoeden was voor ons nooit een optie. Nu zeggen bijna alle ouders: mijn kinderen hoeven niet naar het internaat. Maar misschien willen die vrouwen ook liever niet meer varen.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Sjanie en Kees Hoogendoorn varen al bijna 40 jaar samen. Sjanie: ‘Alleen aan de wal gaan wonen en vier kinderen opvoeden was voor ons nooit een optie. Nu zeggen bijna alle ouders: mijn kinderen hoeven niet naar het internaat. Maar misschien willen die vrouwen ook liever niet meer varen.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook