Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Je wordt zeer slecht geïnformeerd’

AMSTERDAM

De Vectare van André en Johanna Fase was een van de schepen die met sunpellets uit de zeeboot Smarta was geladen, een lading die een te hoge concentratie fosfine bevatte, waardoor het schipperspaar De Waardt eind vorig jaar doodziek van hun schip Fox gehaald moest worden. Een reconstructie.

1 / 1
André Fase voor de luiken van de Vectare. 'Dat er met fosfine gegast was, dat wisten we niet.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

André Fase voor de luiken van de Vectare. 'Dat er met fosfine gegast was, dat wisten we niet.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook