Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Harry en Marian gaan het iets rustiger aan doen

Den Helder

Ze is inmiddels vanuit Den Helder naar de Canarische Eilanden vertrokken om daar gedurende de winter een aantal vakantie-zeilreizen te maken. Maar eerst is tijdens de Traditionele Schepen Beurs, twee dagen voor haar vertrek op maandag 11 november, uitgebreid stilgestaan bij het 100-jarig bestaan van de zeilbrik Morgenster van Harry en Marian Muter.

1 / 2
De 100 jaar oude zeilbrik Morgenster is een pareltje van Museumhaven Willemsoord. (Foto Pas Publicaties)

De 100 jaar oude zeilbrik Morgenster is een pareltje van Museumhaven Willemsoord. (Foto Pas Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook