Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Doos met historische waarde

Haastrecht

Victoria Regia lijkt nogal een pretentieuze naam voor een rechte doos op een oud scheepscasco. Ze is echter een klassiek voorbeeld van een woonark uit de eerste helft van de vorige eeuw. Voor velen nauwelijks het omzien waard. Zo niet voor de Historische Vereniging Haastrecht en eigenaar Guus Bening.

1 / 4
Op de helling van Museumwerf Vreeswijk na de ontdekking van een lek in het casco. (Foto Cisca de Ruiter)

Op de helling van Museumwerf Vreeswijk na de ontdekking van een lek in het casco. (Foto Cisca de Ruiter)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook