Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Zo actueel mogelijk lesgeven’

KATWIJK

Steeds vaker stappen docenten voor een tijdje aan boord van praktijkschepen om de affiniteit met de bedrijfstak te versterken en kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen. ‘Het is belangrijk zo actueel mogelijk les te geven’, vindt Henk Braam, coördinerend docent Maritiem & Techniek op het STC MBO-college in Katwijk.

1 / 1
Docent Henk Braam steekt de handen uit de mouwen aan boord van de OD-17. (Foto W.M. den Heijer)

Docent Henk Braam steekt de handen uit de mouwen aan boord van de OD-17. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook