Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sint vaart mee op Rijnstroom VI

Bodegraven

De Rijnstroom VI heeft in bijna 100 jaar al veel soorten lading vervoerd, dwars door het hele land. Toch werd het schip nog niet eerder ingezet voor het inhalen van Sint-Nicolaas. Voor het echtpaar Guus van der Bol (66) en Willeke Persoon (57) was het  één groot feest, ze genieten nog altijd na aan de Rijnkade in Bodegraven.

1 / 1
Guus van der Bol, Willeke Persoon en hun teckel Fientje blijven nog even in Bodegraven liggen voor de feestdagen. De Rijnstroom VI is opgetuigdmet kerstverlichting en de winkeliersvereniging vindt het scheepje zo een verrijking voor het dorp. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Guus van der Bol, Willeke Persoon en hun teckel Fientje blijven nog even in Bodegraven liggen voor de feestdagen. De Rijnstroom VI is opgetuigdmet kerstverlichting en de winkeliersvereniging vindt het scheepje zo een verrijking voor het dorp. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Mieke Kuipers, ms Hensie

    Wat een mooi verhaal.En zo leuk dat jullie er veel zin hebben. Het is zeker een mooi leven aan boord.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook