Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Kok kan kerst maken of breken’

Petten

‘Man, daar vraag je me wat, speciale herinneringen aan Kerstmis op zee. Meestal was het een gewone werkdag.’ Dat was de eerste spontane reactie van Kees van Assem, oud-sleepbootkapitein bij Smit Internationale. Maar wie de wereldzeeën heeft bevaren, zit nooit verlegen om een anekdote.

1 / 1
Nooit voeren ze op hetzelfde schip maar alle drie lagen ze wel op de Eastern Anchorage op de rede van Singapore met een sleper van Smit. Van links naar rechts oud-kapitein Kees van Assem, oud-hwtk Willem Rab en oud-bootsman Louis Hezelmans. (Foto Willem de Niet)

Nooit voeren ze op hetzelfde schip maar alle drie lagen ze wel op de Eastern Anchorage op de rede van Singapore met een sleper van Smit. Van links naar rechts oud-kapitein Kees van Assem, oud-hwtk Willem Rab en oud-bootsman Louis Hezelmans. (Foto Willem de Niet)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook