Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

EMK-voorman waarschuwt voor al te groot optimisme (video)

THOLEN 

‘We zijn blij met alle positieve berichten over de aanwas van de schol- en tongstand en ook de recente en toekomstige investeringen in nieuwbouw laten zien dat er vertrouwen is in de visserij. Maar de praktijk moet nog uitwijzen of we aan het goede eind trekken.’ Met deze woorden waarschuwt EMK-voorman Job Schot uit Tholen voor al te groot optimisme.

1 / 1
In het stuurhuis van de Z-201 hoopt Job Schot dat de voorspellingen van de biologen uitkomen. (Foto W.M. den Heijer)

In het stuurhuis van de Z-201 hoopt Job Schot dat de voorspellingen van de biologen uitkomen. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook