Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tegelijk bevallen en verbouwen

Werkendam

Vijf weken geleden is de tweede zoon van schipper Leendert van Weelden (26) geboren. Maar een lang kraamverlof kan hij zich niet permitteren, iedere dag is hij te vinden op zijn schip, de Distinta, dat al drie maanden stilligt vanwege een grootscheepse verbouwing. De planning is al iets uitgelopen, maar hij hoopt dit jaar nog wel enkele reizen te kunnen maken.

1 / 1
Schipper Leendert van Weelden vaart even niet, in verband met de geboorte van zijn tweede zoon en de verbouwing van de woning en stuurhut van de Distinta. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Schipper Leendert van Weelden vaart even niet, in verband met de geboorte van zijn tweede zoon en de verbouwing van de woning en stuurhut van de Distinta. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook