Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Kleine geneugten winnen het nog altijd van de ergernissen’

Werkendam

In Maassluis hebben ze heerlijke tompoucen en in Lith het lekkerste melkbrood van Nederland. Het zijn de kleine geneugten van het schippersleven, die Evelien Geluk (38 jaar) noemt. Maar samen met echtgenoot André (40 jaar) roemt ze toch vooral de vrijheid van het varen. Daar kan alle ergernis over regelgeving, vrachtprijzen en slecht onderhoud van de infrastructuur nooit tegenop.

1 / 1
Evelien en André Geluk en hun kinderen Pierre en Julia, die aan boord zijn vanwege de herfstvakantie, moesten omvaren via Amsterdam, omdat de hefbrug van Boskoop eruit ligt. ‘We moesten achteneenhalf uur langer varen.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Evelien en André Geluk en hun kinderen Pierre en Julia, die aan boord zijn vanwege de herfstvakantie, moesten omvaren via Amsterdam, omdat de hefbrug van Boskoop eruit ligt. ‘We moesten achteneenhalf uur langer varen.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook