Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Inlandterminals integreren graag naadloos in logistiek van klanten

Veghel

De terminals van Van Berkel Logistics zijn typische inlandterminals, met vooral aanvoer uit en naar de eigen regio. Per week verwerkt Van Berkel met zijn twee terminals zo’n 1000 containers. Op jaarbasis wordt uitgegaan van een totaal van 45.000. Dat waren er 15 jaar geleden nog 3000.

1 / 1
Oud-schipper Michel van Dijk stond aan de wieg van de inlandterminal van Van Berkel. ‘Ik mocht voor de familie hier een terminal opzetten. Dat alles onder het motto: “Ge leert nergens zo goed melken als onder oew eige koeien”.’ (Foto Mart Jochemsen)

Oud-schipper Michel van Dijk stond aan de wieg van de inlandterminal van Van Berkel. ‘Ik mocht voor de familie hier een terminal opzetten. Dat alles onder het motto: “Ge leert nergens zo goed melken als onder oew eige koeien”.’ (Foto Mart Jochemsen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Daan Boere

    Oud schipper? Zou zich dan kapot moeten schamen! Vreselijk volk! Denken dat ze het alleen recht hebben in Veghel en Aalles naar hun hand kunnen zetten. Zodra een ander schip ook maar in de buurt van de terminal komt bellen ze jankend de havenmeester…

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook