Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zonder veel wind komt het aan op kennis en tactiek

Enkhuizen

Slechts 33 klippers kwamen afgelopen weekend naar Enkhuizen voor de jaarlijkse Klipperrace, dat zijn er in het verleden wel eens ruim 50 geweest. Het druilerige weer lijkt een rol te hebben gespeeld. Zaterdag werd motregen voorspeld en zondag niet veel beter. Maar wie dat niet deerde zeilde spannende races op het IJsselmeer.

1 / 3
De grote Welvaart van Frank Postma trok een enorme rode lap, van een Amerikaans jacht, via Marktplaats aangeschaft. En ze begon direct te lopen. (Foto Hajo Olij)

De grote Welvaart van Frank Postma trok een enorme rode lap, van een Amerikaans jacht, via Marktplaats aangeschaft. En ze begon direct te lopen. (Foto Hajo Olij)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook