Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Samen kinderen opvoeden

Werkendam

Jacolina van der Voet-Kieboom (29) besloot zeven jaar geleden op de Solutio te gaan wonen. Elders in Werkendam lukte het niet woonruimte te vinden en de roef van het schip bood haar zo onderdak. Het schip werd Solutio – oplossing – gedoopt. Ze woonde prima aan boord en af en toe vertrok de Solutio uit de Werkendamse haven om een reisje te doen.

1 / 1
De Solutio is een fijn thuis voor een jong gezin. ‘Het samenwerken en samen aan boord zijn met de kinderen vinden we gezellig. Als je aan de wal woont en je werkt van acht tot vijf, dan doe je toch niet zoveel samen. Nu kunnen we samen de kinderen opvoeden.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

De Solutio is een fijn thuis voor een jong gezin. ‘Het samenwerken en samen aan boord zijn met de kinderen vinden we gezellig. Als je aan de wal woont en je werkt van acht tot vijf, dan doe je toch niet zoveel samen. Nu kunnen we samen de kinderen opvoeden.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook