Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersbloed bleef kriebelen

Goes

Hoewel de Laurosa Grijpskerke als thuishaven heeft, prijkt nog altijd Goes op het schip. Voor schipper Ko Geluk (52) heeft dat vooral een praktische reden; de naam Grijpskerke is eigenlijk te lang. Hij vaart inmiddels alweer 12 jaar op de Laurosa.

1 / 1
Schipper Ko Geluk en zijn matroos in de machinekamer van de Laurosa. De warmtewisselaar in het koelwatersysteem van de motor bouwde Geluk zelf. Zo verwarmt hij de woning met restwarmte van de hoofdmotor. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Schipper Ko Geluk en zijn matroos in de machinekamer van de Laurosa. De warmtewisselaar in het koelwatersysteem van de motor bouwde Geluk zelf. Zo verwarmt hij de woning met restwarmte van de hoofdmotor. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook