Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Helaas een minder vrij beroep’

Werkendam

Rinus de Haas (57) en zijn vrouw Kitty (54) uit Terneuzen blijven aanvankelijk het antwoord schuldig op de vraag welke wet ze voor de binnenvaart het liefste zouden willen afschaffen. Maar als ze eenmaal beginnen te vertellen over de vaartijdenwet is het antwoord wel duidelijk. Want waarom mogen ze met drie bemanningsleden aan boord toch maar 14 uur varen?

1 / 1
Rinus de Haas: ‘Pas maakten we nog bij een sluis op de Sambre vast, de man die daar woonde kwam direct naar ons toe omdat hij last had van de generator. We hadden hem eigenlijk onze stroomkabel moeten geven.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Rinus de Haas: ‘Pas maakten we nog bij een sluis op de Sambre vast, de man die daar woonde kwam direct naar ons toe omdat hij last had van de generator. We hadden hem eigenlijk onze stroomkabel moeten geven.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook