Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Herman Lohmann: ‘Het sleutelwoord is ontspanning’

Haren

Hermann Lohmann van het gelijknamige bedrijf in scheepsbenodigdheden in het Duitse Haren heeft een eigen visie op leidinggeven, de stemming erin houden bij het personeel en opvolging binnen de familie stimuleren. Het sleutelwoord is ontspanning, ook in stressvolle tijden. ‘Stress beleeft elke ondernemer, maar die mag niet afstralen op de familie.’

1 / 2
Vanuit de magazijnen van Lohmann kan een schip vrijwel compleet worden uitgerust en ingericht, inclusief schrijfwaren. (Foto Willem de Niet)

Vanuit de magazijnen van Lohmann kan een schip vrijwel compleet worden uitgerust en ingericht, inclusief schrijfwaren. (Foto Willem de Niet)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook