Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Actief op sociale media

Werkendam

‘Mijn leven op een binnenvaartschip met vriend en koningspoedel Maxima.’ Dat is te lezen in de Twitterbio van Kathleen Jansen (42 jaar, @keddilien). Bijna dagelijks post ze foto’s om anderen een inkijkje te geven in de binnenvaart en haar leven aan boord van de Odonata. Deze week ligt ze afgemeerd in Werkendam voor de bouw van een nieuwe stuurhut.

1 / 1
Kathleen Jansen: ‘Je hebt ook geen groot sociaal leven aan boord. Het meeste gaat toch via social media. Als ik al eens wil afspreken met iemand, doe ik dat meestal op zaterdag. Op andere momenten is het lastig om van boord te gaan.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Kathleen Jansen: ‘Je hebt ook geen groot sociaal leven aan boord. Het meeste gaat toch via social media. Als ik al eens wil afspreken met iemand, doe ik dat meestal op zaterdag. Op andere momenten is het lastig om van boord te gaan.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Mieke Kuipers, ms Hensie

    Fijn voor jullie dat het varen nog leuk is ! Op wat punten ,zoals ligplaatsen en vaartijden en regelgeving. Ik weet niet of jullie lid van een schippersbond zijn ? Zo niet misschien iets over na te denken?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook