Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bell Dredging: Van pompen naar complete range baggermaterieel

Winkel

Leon van der Bel richtte acht jaar geleden Bell Dredging Pumps op in het Noord-Hollandse Winkel. Begonnen werd met de productie van een serie standaard baggerpompen. Mede door toepassing van eigen innovatieve ontwerpen zag het bedrijf in de daaropvolgende jaren kans een aanzienlijk leveringspakket aan baggermaterieel op te bouwen. Materieel dat wereldwijd wordt verkocht of verhuurd. Die diversiteit aan producten vroeg om een nieuwe naam: Bell Dredging Equipment.

1 / 2
Oprichter Leon van der Bel van Bell Dredging Equipment. (Foto PAS Publicaties)

Oprichter Leon van der Bel van Bell Dredging Equipment. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook