Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeemanshuis Eemshaven: Onmisbaar aan het einde van de wereld

EEMSHAVEN

Bijna 20.000 bezoekers kwamen afgelopen jaar bij het Zeemanshuis in de Eemshaven over de vloer. Een aantal dat groeit. Dit jaar bestaat de Seafarers Mission 20 jaar. ‘De Eemshaven is het einde van de wereld. Goed dat er hier een plek is waar we terecht kunnen.’

1 / 2
Sabe Bandsma, Wilma Winter en Sjaak de Boer achter de bar van Zeemanshuis Eemshaven. (Foto Loek Mulder)

Sabe Bandsma, Wilma Winter en Sjaak de Boer achter de bar van Zeemanshuis Eemshaven. (Foto Loek Mulder)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook