Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Halve eeuw op de loonlijst bij Wijnne Barends

Delfzijl

Iwe van der Beek staat al 50 jaar op de loonlijst bij Wijnne Barends in Delfzijl. Op zijn 15de begonnen als jongste bediende, doorliep hij het gerenommeerde scheepvaartbedrijf via de postkamer, de afdelingen houtbevrachting en expeditie, en uiteindelijk werd hij hoofd van de afdeling agenturen. Eind maart volgend jaar gaat hij met pensioen en verlaat deze doorgewinterde waterklerk van de oude stempel de dienst.

1 / 1
Iwe van der Beek, het gezicht van de kapiteinskamer van Wijnne Barends, vijftig jaar in dienst. (Foto Henk Zuur)

Iwe van der Beek, het gezicht van de kapiteinskamer van Wijnne Barends, vijftig jaar in dienst. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook